Рада призначила Монастирського главою МВС

9d89c40799cd349da863b0588759d9a95d297ed4

Верховна Рада 16 липня призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. До нього посаду очільника відомства обіймав Арсен Аваков.

Таке рішення підтримав 271 депутат.

Денис Монастирський, як пише Finance.ua, народився в червні 1980 року в Хмельницькому, там же здобув юридичну освіту. По закінченні інституту працював викладачем і доцентом у Хмельницькому інституті управління і права.

Політична біографія Монастирського почалася 2002 року, коли став помічником-консультантом народного депутата Віталія Олуйка від фракції «Народної партії».

З 2014 року працює помічником-консультантом народного депутата Антона Геращенка від фракції «Народний фронт». До обрання народним депутатом (з 2015 по 2019 рік) працював експертом з питань реформування правоохоронної та судової системи аналітичного центру «Український інститут майбутнього».

Під час президентської кампанії Зеленського був у складі «Зекоманди» як експерт у галузі реформування правоохоронних органів.

З вересня 2019 року — народний депутат Верховної Ради, обраний під № 19 за списками «Слуги народу». Останній на сьогодні щабель політичної біографії Дениса Монастирського — голова Комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: