Євген Селін підписав контракт з одним із футбольних клубів УПЛ

1

Євген Селін, досвідчений лівий захисник, підписав контракт з чернігівською «Десною». Він повернувся до українського футболу, після п'ятирічної перерви, на один ігровий сезон.

Український футболіст та його закордонна одіссея

Пресслужба чернігівського футбольного клубу «Десна» сповістила своїх шанувальників та фанів, що відомий лівий захисник Селін Євген підписав річний контракт на гру в команді. Докладніше про цю та інші спортивні новини країни можна прочитати на сторінці сайту новин https://meta.ua/news/.

У грудні 2016 року, коли закінчився контракт з київським «Динамо», Євген, як вільний агент, підписує договір з відомим грецьким клубом «Астерас», де має грати два роки, до червня 2018. Цей термін пройшов для захисника надзвичайно насичено, але занадто швидко. Після закінчення договірного часу, Селін бере участь у чемпіонаті Угорщини як гравець МТК, на новому місці наш захисник проводить двадцять сім матчів, після чого переходить, підписавши контракт, до кіпрського «Анортосіса». В цьому клубі футболіст грав досі, успішно провівши тридцять один матч та ще й забив два голи. Минулого сезону, граючи в кіпрській команді, Євген здобув кубок цієї країни.

По закінченні сезону, футболіст знову став вільним агентом, чим і скористалися вербувальники з Чернігова. Футбольний клуб «Десна» невпинно та наполегливо готується до нового ігрового сезону 2021/2022, а відомий захисник став для них просто знахідкою. Тим більше, що купували вони не кота в мішку, адже гравця добре знають за грою в харківському «Металісті», полтавській «Ворсклі» та київському «Динамо», де Євген виявив свої найкращі здібності гравця. Футболіст, дійсно, цінний, адже договір на гру в складі киян передбачав виплату доволі серйозної суми - два мільйони євро. А от нові господарі лівого захисника фінансову складову контракту тримають поки що в секреті.

Гра Євгена Селіна в складі українських команд

Захисник народився тридцять три роки тому, в Новоайдарі Луганської області. Після закінчення школи Євген повністю присвятив себе футболу, він став гравцем алчевської «Сталі». Там він формувався як гравець, котрий провів сімдесят вісім матчів та забив чотирнадцять м'ячів. Для дебютанта це було більш ніж чудово. Його відразу ж помітили, й незабаром він вже забивав голи за харківський «Металіст». Далі його чекала полтавська «Ворскла», де йому довелося провести сімдесят чотири гри та успішно реалізувати шість ударів по воротах. Київське «Динамо» стало для Селіна непоганою футбольною школою перед європейським стартом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: