7 нових серіалів липня: що подивитися у спекотні дні

E6ArM6-VoAEBHpy-copy
Фото: Всвіті

У липні вийдуть декілька довгоочікуваних новинок, продовження історій та перший серіал від Netflix, знятий в Україні.

Для перегляду обов’язково запасіться улюбленим морозивом та напоями, аби не відлучатися надовго і вберегтися від спеки. З чимось прохолодним перегляд точно буде приємним. А який серіал переглянути — обирайте з нашої підбірки.

1. Обитель зла: нескінченна темрява (Resident Evil: Infinite darkness, 2021), 8 липня

Герої анімаційного серіалу Леон та Клер знову змагатимуться проти монстрів, створених корпорацією Амбрелла, та рятуватимуть Білий дім і президента. В історії переплетуться різні часові лінії між 2006 та 2014 роками. Історія від режисера Ейітіро Хасумі має сподобатися всім фанам серії та звичайним глядачам.

2. Білий лотос (The White Lotus, 2021), 11 липня

Гарний вибір для літа, адже події відбуваються в серіалі про відпустку. Шикарний готель на Гаваях приймає нових гостей. Це місце здається раєм для відвідувачів: ввічливий веселий персонал, усі можливі розваги та процедури. Та поступово ця атмосфера зникає і відбувається щось дивне з відвідувачами, персоналом та й самим готелем. Від себе не втечеш, і проблеми заручених Рейчел та Шейна, матері Ніколь, яка всіма намагається керувати, бунтівних підлітків з перехідним віком та Тані, що шукає кохання, зрештою виходять на поверхню. Усі ці проблеми показано в сатиричному вигляді, варто придивитися, чи немає таких рис і в нас самих?

3. Чудотворці: Орегонська стежка (Miracle Workers, 2019), 3 сезон, 13 липня

Як працює небесна канцелярія? Одне з припущень нам показали в фантастичному серіалі. Незграбна працівниця канцелярії з напарником Деніелом Редкліфом мають врятувати Землю за 2 тижні й довести, що цей “проект” має право на існування. У цьому сезоні події відбуваються на Дикому заході 1844 року. Мандрівникам доведеться пройти Орегонську стежку та провести караван. В дорозі на вас чекає гумор, історії персонажів та нові випробування.

4. Північні води (The North Water, 2021), 15 липня

Колишній військовий хірург Патрік Самнер записався корабельним лікарем в китобійну експедицію. Він хотів втекти від спогадів аж в Арктику, але не знав, що подорож перетвориться в битву за виживання. Поспіхом зібрана команда зовсім не схожа на порядних матросів. Жорстокість, сварки, конфлікти на кораблі можуть привести до загибелі. Серед льодовиків та мерзлоти тепер кожен сам за себе.

5. Тернер і Хуч (Turner & Hooch, 2021), 16 липня

Поліцейський знаходить на місці злочину свідка: милого пса Хуча. Спочатку спільне життя не ладиться, але зрештою тваринка стане кращим другом та напарником у розслідуванні злочинів. Це римейк старого фільму 1989 року з Томом Хенксом. Багато ж часу знадобилося для відновлення історії про друзів-поліцейських! У форматі серіалу історія має вийти більш розгорнутою, з новими пригодами.

6. Останній найманець (The Last Mercenary, 2021), 30 липня

Перший фільм, який компанія Netflix зняла в Україні. Більша частина зйомок пройшла в Києві влітку минулого року, навіть карантин не завадив. Це комедійний бойовик про таємного агента з Жан-Клодом Ван Дамом в головній ролі. Агент у відставці, засуджений урядом, змушений повернутися до Франції, щоб врятувати сина, якого підставили терористи. У трейлері ми бачимо, що Ван Дам постане в багатьох образах: від бородатого чоловіка до жіночки в перуці (чого не зробиш для конспірації!). Найбільше будемо чекати на “фірмовий” шпагат актора. Навіть в поважному віці ще є порох в порохівницях!

7. Зовнішні мілини (Outer Banks, 2020), 2 сезон, 30 липня

Продовження серіалу про компанію підлітків у пошуках скарбів. 320-км зона з невеликими затоками потрапляє в ураган. Підлітків, які залишилися в цьому місці, вважають зниклими. Однак, Джон і Сара живі та продовжують пошуки скарбів та батька хлопчика, який загадково зник. Знайти золото на 400 мільйонів хочуть не тільки вони, тож на підлітків чекають нові пригоди та втечі від проблем.

У світі серіалів можна знайти саме те, що підтримає в певний момент життя: комедія, щоб підбадьоритися, хорор для розваги з друзями, драма, щоб поплакати чи любовна історія, щоб відновити розбите серце. Головне — не загубитися серед тисяч серій та чужих життів, встигнути насолодитися літом, теплом і творити власні історії, не гірші за серіал.

Джерело: Всвіті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: