Львівські поліцейські куплять спецавтомобіль за три мільйони грантових коштів

поліція робота

Головне управління Національної поліції у Львівській області придбає автомобіль для організації мобільного командно-штабного центру за 3,4 млн грн у ТОВ «Інженіринг-Аналітика».

Про це пишуть Наші.Гроші.

Транспорт отримають в рамках проєкту «Створення системи швидкого реагування на злочини і події у Львові», що фінансується Європейським Союзом. Йдеться про автомобіль Fiat Ducato MultiJet, обладнаний декількома спеціальними системами. Наприклад, він матиме систему відеоспостереження, до якої входять дві камери з розпізнаванням державних номерних знаків та функцією розпізнавання облич, одна оглядова поворотна та чотири купольні камери. У автомобілі буде також система трансляції відеосигналу та можливість доступу до системи відеоспостереження у Львівській області.

Кузов автомобіля буде поділений на три відсіки – технічний, робочий та водійський. У першому передбачено розміщення підсистем, а в робочому відділі буде простір для двох постійних робочих місць. Тут буде також вогнегасник, медична аптечка, шафа та сейф для зберігання документів.

Поліцейські отримають спецтранспорт до кінця жовтня цього року.

Про підрядника

Компанія «Інженіринг-аналітика» зареєстрована в Києві, спеціалізується на електромонтажних роботах. Її власниками є Валерій Клебан (20%), Олег Сохан (40%) та Володимир Перепелиця (40%).

Протягом 2020-2021 років фірма отримала державних замовлень на 179 млн грн. При цьому компанія є постійним підрядником у Львівській області. Зокрема вона отримала 2,8 млн грн за встановлення камер спостереження у мікрорайонах Рясне-1, Рясне-2 та Кам’янка у Львові. Навесні цього року в неї також замовили обслуговування та ремонт комплексної системи відеоспостереження міста Львова за 1,8 млн грн.

Єдиним конкурентом на поточних торгах для ТОВ «Інженіринг-Аналітика» було ТОВ «Виробничо-торгова компанія «Сплайн». Під час аукціону учасники не змагалися між собою, однак ціна переможця була на 5 тис. грн дешевшою.

Про проєкт

Проєкт «Створення системи швидкого реагування на злочини і події у Львові» виграв грант в рамках програми «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» ще у 2018 році. Однак основні роботи в межах проєкту розпочали лише навесні цього року. Наприклад, 84 млн грн віддадуть фірмі партійців з «Варти» за будівництво адміністративного центру швидкого реагування на вул. Стрийській. А бронеавтомобіль за 3,2 млн грн поліцейські отримають від тендерних махінаторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: