За минулу добу на Львівщині втонуло 4 людини

потопельник
фото: відкриті джерела

В різних районах Львівської області виявлено 4 людей, які потонули.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

18 липня о 21:42 надійшло повідомлення, що в с. Артищів Львівського району під час купання в приватному озері, пірнув та не винирнув чоловік, 1951 року народження мешканець с. Мавковичі Львівського району. 19 липня о 09:10 тіло без ознак насильницької смерті витягнуто на поверхню працівниками Львівської рятувальної станції Львівської центральної рятувально-водолазної служби і передано працівникам поліції.

Також, 18 липня о 21:56 надійшло повідомлення, що в с. Розвадів Стрийського району під час купання на місцевому озері пірнув у воду та не винирнув чоловік, 1977 року народження.

19 липня о 12:05 тіло без ознак насильницької смерті витягнуто на поверхню працівниками Львівської рятувальної станції Львівської центральної рятувально-водолазної служби і передано працівникам поліції.

19 липня о 07:46 до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Велика Білина Самбірського району в річці Бистриця о 10:00 18 липня було виявлено тіло жителя с. Велика Озимина Самбірського району чоловік, 1991 року народження.

19 липня о 07:45 надійшло повідомлення, що в с. Туринка Львівського району в річці Свиня 18 липня було виявлено тіло чоловіка, 1960 року народження, мешканця с. Туринка без ознак насильницької смерті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: