Директора «Львівелектротрансу» відправили під нічний домашній арешт

IMG_5444

Директорові ЛКП «Львівелектротранс» Андрію Свищу, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем, суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного арешту.

Директорові ЛКП «Львівелектротранс» Андрію Свищу, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем, суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Про це йдеться рішенні Галицького районного суду Львова, оприлюдненого 21 липня.

Під вартою він проведе два місяці — з 23.00 по 06.00 год, тобто до 15 вересня нинішнього року. Підозрююваного зобов'язали прибувати до слідчого, прокурора або суду за першим викликом, не відлучатися з постійного місця проживання в зазначений час нічного арешту (з 23.00 до 06.00 год.) без дозволу слідчого, прокурора або суду, повідомляти слідчого, прокурора або суд про зміну місця свого проживання, роботи, здати закордонний паспорт та інші документи, які дають право на виїзд за межі України, утриматись від спілкування із посадовцями ТОВ «Статус Енерго».

Нагадаємо, наприкінці травня нинішнього року обласна прокуратура повідомила  йому про підозру через закупівлю електроенергії для ЛКП.

Водночас у міській раді Львова заявили, що справа стосується закупівлі електроенергії, під час якої вдалося зекономити 5,3 млн грн бюджетних коштів.

Відтак, Андрія Свища підозрюють у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: