Подорожчав майже у 105 разів: «Укрспирт» продав будинок відпочинку біля Трускавця

195987_санаторій_960x380_0

Будинок відпочинку «Укрспирту» в Модричах на Львівщині продали на приватизаційному аукціоні за 7,5 млн грн. Це при тому, що об'єкт виставили на продаж за символічну 71 тисячу гривень.

Про це пише Еспресо.Захід.

За 7,5 млн грн переможець торгів – ТзОВ «В-індастріал», зареєстроване у Львові, – отримає будинок площею 221,3 м кв., а також шість соток землі в курортному селищі Модричі.

«Це вже другий аукціон з продажу цього об'єкта. Під час першого аукціону ціна зросла майже до восьми мільйонів гривень, але в підсумку переможець відмовився укласти угоду. Очевидно, зрозумів, що ціна не зовсім ринкова, – каже керівник регіонального Фонду держмайна у Львівській, Волинській і Закарпатській областях. – Це ринок, і гравці обирають собі стратегію поведінки на аукціонах.  Відтак у разі відмови укласти угоду переможець втрачає гарантовану суму – 10% стартової ціни. Цей об'єкт виставили на продаж за балансовою вартістю 71 тисяча гривень. Тож у попередньому аукціоні переможець сплатив до держбюджету сім тисяч гривень. Сподіваємося, що цього разу угоду таки укладуть».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: