У львівському ліцеї відкрили інноваційну лабораторію

image_6487327

У ліцеї імені Івана Пулюя відкрили лабораторію покоління Альфа – територію інновацій, де учні зможуть експериментувати, вивчати предмети за допомогою сучасних технологій та проводити випробування.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Лабораторія покоління Альфа – мультифункціональний простір, який учні та викладачі зможуть облаштовувати відповідно до потреби занять. У закладі встановили 5 пар VR окулярів, 3D принтер нового покоління, три мультиборди, наукову валізу для проведення експериментів з фізики, хімії та інших предметів та температурний сканер. Вдалося облаштувати безпечну та зручну електроподачу для роботи у просторі.

Проєкт лабораторії реалізували в межах перемоги у громадському бюджеті Львова за 599 тисяч 500 гривень.

«350 000 грн – сертифікат, який ліцей отримав від партнерів, фінтех компанії EasyPay. За ці гроші вдалося зробити ремонт, облаштувати безпечну та зручну електроподачу для роботи у просторі», – повідомляють у навчальному закладі.

Також у ліцеї Пулюя тривають робити над облаштуванням арт-простору, який реалізується також у межах громадського бюджету. Громада ліцею виграла і великий проект на суму 3 млн грн. Також тут відновлюють і шкільний басейн. Його запуск планують до кінця цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: