У прокуратурі підбили підсумки першого півріччя

image_20210722082704_2

21 липня відбулась підсумкова нарада, на якій обговорили результати діяльності органів прокуратури за перше півріччя 2021 року та визначили заходи на наступний період.

Про це повідомляє Львівська прокуратура.

На нараді констатували, що завдяки ефективній координації діяльності всіх органів правопорядку у сфері протидії злочинності в цілому вдалося вплинути на криміногенну ситуацію у регіоні.

Також обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення, а саме : покращення стану відшкодування збитків, завданих кримінальними правопорушеннями, вирішення питань, пов’язаних із тривалим судовим розглядом та неефективним підтриманням обвинувачення.

Прийняли рішення з визначенням низки заходів, спрямованих на підвищення ефективності та результативності у діяльності органів Львівської обласної прокуратури на наступний період.

«Головним пріоритетом органів прокуратури області було та залишається додержання прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, громадян, захист особи, суспільства та держави від протиправних посягань», – сказав керівник обласної прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: