У Львові патрульний під час вихідного знайшов хлопчика, який загубився

івапро
Фото: патрульна поліція

Вчора увечері патрульний 4 батальйону Олег Воловецький у свій вихідний відпочивав з друзями на Площі Ринок.

"Гуляючи, з-поміж натовпу я побачив хлопчика, який крутив головою у різні напрямки і плакав. Я подумав спочатку, що можливо посперечався з батьками, але продовживши спостерігати за ним — зрозумів, що він когось шукає поглядом" — каже Олег.

Поліцейський підійшов до нього і запитав як звати і скільки йому років. Виявилося, що 8-річний хлопець приїхав з батьками та з братом і сестрою з Києва на прогулянку до Львова. Коли вони вийшли разом із закладу громадського харчування, Ігор загубився серед натовпу.

Патрульний разом з хлопцем пішов до Ратуші, сподіваючись, що батьки теж туди звернуться. Паралельно, Олег повідомив колег на зміні про цей випадок і кинув в орієнтування фото хлопця.

За кілька хвилин підбігла сестра згуби і спитавши де він вештається, попросила аби йшов з нею. Патрульний сказав, щоб вона привела сюди батьків, бо з ними захочуть поговорити поліцейські. За мить, дівчина повернулася і сказала, що теж загубилася.
Батьки виявивши пропажу дітей і не знайшовши їх самотужки, звернулися на лінію 102. Вони дуже зраділи коли почули, що їх дітей вже знайшли і вони у безпеці.
Мама і тато були дуже налякані і перенесли справжній шок, бо діти загубилися у чужому для них місті.

Поліцейські провели профілактичну бесіду з батьками і побажали їм гарного відпочинку у місті Лева.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: