Поранені бійці ЗСУ поїдуть на лікування до Німеччини

221282568_342435704030066_7517670237517782233_n
Фото: Командування Медичних сил ЗСУ

За сприяння Командування Медичних сил Збройних Сил України у Національному військово-медичному клінічному центрі «ГВКГ» (Київський Військовий Госпіталь), спільно з українськими військовими медиками, розпочала роботу команда лікарів збройних сил Федеративної Республіки Німеччина.

Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

Їх мета - відбір поранених та травмованих українських військовослужбовців для подальшого переведення їх на лікування у військових шпиталях Бундесверу. Протягом двох діб вони оглядатимуть пацієнтів у відділеннях та клініках Центру.

"Наша співпраця з німецькими колегами щодо надання високоспеціалізованої та високотехнологічної медичної допомоги українським військовим, які зазнали поранень під час бойових дій, триває з самого початку російської агресії у 2014 році. Ми відправляємо до шпиталів Бундесверу військових з дуже складними пораненнями та травмами, які потребують тривалого лікування", - зазначив провідний хірург Національного військово-медичного клінічного центру «ГВКГ» полковник медичної служби Ростислав Гибало.

Відбуття до Німеччини заплановано на 27.07.2021, з Міжнародного аеропорту “Бориспіль”, спеціально оснащеним медичним літаком Бундесверу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: