У Львові перевірили люки та колодязі через трагічну смерть дитини

_117664104_whatsappimage2021-03-22at10.02.39
Фото: Нацполіція.

У кінці березня у Львові на вул. Зеленій через незакріплений люк сталася ДТП, яка призвела до трагічної смерті дитини.

Про це повідомляє Еспресо.Захід.

У березні-квітні комунальними підприємствами проведено позачергову інвентаризацію люків, колодязів і камер інженерних мережах міста та вжито заходів щодо їх належного накриття.

«Крім цього, комунальними підприємствами ведеться постійний контроль за належним накриттям колодязів і камер, розміщених на підвідомчих їм мережах та територіях. На планових щотижневих нарадах з керівниками комунальних підприємств постійно акцентуємо увагу щодо контролю технічного стану та належного накриття колодязів», – наголосили представники Сихівської районної адміністрації у відповідь на інформаційний запит Еспресо.Захід, однак так і не вказали, чи були знайдені та покарані посадовців, через халатність яких померла дитина.

21 березня службовий автомобіль оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Львівській області слідував до місця пожежі з увімкненими маячками та спеціальним звуковим сигналом.

Внаслідок наїзду на аварійний люк, якай знаходився на проїжджій частині, виникла трагедія. Кришка люка вилетіла з під авто і поцілила в зустрічний автомобіль. Внаслідок трагедії загинула одинадцятирічна дитина, що перебувала в салоні автомобіля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: