«Львів» готується до дуелі з головним фаворитом Прем’єр-ліги

ce936469-ff5a-48cd-8b77-b0b084866603

Футбольний клуб «Львів» чекає на зустріч з головним претендентом на золоті медалі в Українській Прем’єр-лізі – «Шахтарем».

«Містяни» розпочали новий сезон в УПЛ з непростої домашньої нічиєї проти «Маріуполя». Пропустивши першими в дебютній грі чемпіонату, підопічні Анатолія Безсмертного зуміли звести протистояння до рахунку 1:1 завдяки влучному удару Артура Ременяка на 32-й хвилині матчу. Отже стартовий матч приніс «Містянам» один зароблений турнірний бал, а разом з ним — місце у верхній частині турнірної таблиці.

Наступний матч львів’яни також проведуть вдома, але суперник у них буде набагато сильніший за «Маріуполь». Мова про футбольний клуб «Шахтар», який влітку запросив до керма команди відомого італійського тренера Роберто Де Дзербі, а також посилився низкою відомих новачків, за яких виклав чималеньку суму грошей на трансферному ринку. І завдяки цьому «Гірники» стали головним фаворитом чемпіонату, що розпочався. Принаймні про це стверджують котирування, які представила любителям футболу відома беттинг-компанія  1хСтавка, де завжди можна знайти великий вибір об’єктів для парі саме на український клубний футбол.

Ознайомившись з інформацією, яку містить огляд БК 1хСтавка, можна дізнатися по різноманітні бонуси та промокоди, які пропонує ця компанія. І саме їх можна використати для парі по спеціальній лінії на майбутнього чемпіона УПЛ. І там шанси «Шахтаря» найбільш високі серед усіх 16-ти команд ліги – вони оцінюються у 57% вірогідності.

Також варто зазначити, що «Гірники», на відміну від «Львова», сезон в чемпіонаті розпочали з перемоги – підопічні Де Дзербі здолали в першому турі «Інгулець» з рахунком 2:1. Тому команда наразі серед лідерів турнірної таблиці.

Аналітики не дуже високо оцінюють шанси «Львова» на те, аби набрати хоча б одне очко у грі з головним фаворитом сезону, яка відбудеться 30 липня. На те, що «Містяни» не програють, експерти дають трохи більше 18% шансів. А на перемогу колективу з Міста Лева шанси ще нижчі – лише 5.5%.

Цікаво, що свіжий досвід засмучення «Шахтаря» у «Львова» вже є. Як повідомляє сайт Бетонмобайл, де завжди можна відшукати актуальну та корисну інформацію зі світу спорту, в минулому сезоні підопічні Безсмертного сенсаційно переграли одного з грандів українського футболу вдома з рахунком 3:2.

Втім цей випадок успіху є поодиноким для львів’ян у дуелях з «Гірниками». До згаданої вище перемоги команди зіграли 7 матчів в рамках чемпіонату країни, з яких лише в одному «Львів» зумів не програти фавориту, а в інших шести поступився.

*новини компанії

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: