Керівництво АРМА підозрюють у корупції

225630939_4177294535639184_6134528640878213964_n

Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру у привласнені понад 400 тисяч доларів США керівництву Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА), та двом адвокатам.

Про це повідомляє СБУ.

Співробітники СБУ встановили, що замість зберігання в АРМА, ці кошти незаконно перевели на банківський рахунок підставної особи. При чому відбулося це внаслідок злочинної змови, в яку вступило керівництво АРМА та приватні адвокати. Кошти вивели на підставі завідомо підробленого рішення Печерського суду м. Києва.

У ході обшуків за місцями роботи та фактичного проживання посадових осіб АРМА вилучено речові докази, що підтверджують факт протиправного заволодіння коштами.

Проведено тимчасові доступи та розкрито банківську таємницю щодо руху цих $395 тис. Також проведено аналіз телефонних з’єднань посадових осіб АРМА та інших причетних. В результаті підтверджено факти контактів та особистих зустрічей у періоди часу, які мають значення для кримінального провадження.

Наразі 6 особам оголошена підозра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: