Депутати ЛМР хочуть знати стан із виконанням проєктно-кошторисних документацій у галузі культури

unnamed
Фото з відкритих джерел.

Комісія культури, молоді, спорту та зовнішніх зв'язків доручила профільному управлінню Львівської міської ради надати до 15 вересня повну аналітичну інформацію щодо виготовлення проєктно-кошторисної документації

(ПКД) та її вартості для об'єктів культури у Львівській МТГ (розпочинаючи з 2015 року).

Про це повідомляє Петро Адамик, голова фракції Європейська солідарність Львівської міськради.

«Цей документ потрібен, щоб припинити практику піару, безпідставних обіцянок та неефективного використання бюджетних коштів з боку керівників виконавчої влади. Адже цього року бюджет розвитку Львова вкрай обмежений.

Маємо чітко виокремити об'єкти, де капітальний ремонт необхідно завершити вже цьогоріч. А отже потрібно повністю оплатити роботи щодо виготовлення та корегування ПКД, і скерувати фінансування лише на ці об'єкти», — йдеться у повідомленні.

Наразі у Львові запланували капітальні роботи на об'єктах культури на суму понад 323 мільйони гривень.
Потреба у фінансуванні щодо всіх об'єктів культури наразі становить 233 мільйони гривень, хоча у бюджеті розвитку на 2021 рік запланували виділити на ці цілі лише 50 мільйонів гривень.
Згідно з результатами першого півріччя до бюджету розвитку Львівської МТГ надійшло 175,1 мільйона гривень, що становить 52,3% від запланованого на перше півріччя. Бюджет розвитку недоотримав 160 мільйонів гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: