Промислова зона «Сигнівка» забезпечить створення 6 тис. робочих місць

10_main-v1584376380
Фото з відкритих джерел.

Сьогодні під час засідання виконавчого комітету ЛМР Роман Старецький, начальник управління інвестицій ЛМР, розповів про вже проведені заходи з розвитку промислової зони «Сигнівка», яка має забезпечити створення 6 тис робочих місць.

Про це повідомляє ЛМР.

«Промислова зона «Сигнівка» була утворена внаслідок роботи робочої групи вкінці 2018 року, яка, власне, визначила перелік промислових зон, що є пріоритетами для міста. Відповідно, в цій зоні потрібно облаштувати інженерні мережі, зокрема електромережі та електричну підстанцію, адже промислова зона неможлива без інженерної інфраструктури, що і було передбачено відповідною ухвалою сесії ЛМР. Промислова зона «Сигнівка» покликана створити 6 тис робочих місць і створити якісний індустріальний майданчик для інвесторів, тому зрозуміло, що заводити інвесторів у місце, де немає мереж, доріг – неможливо. Відповідно, за дорученням ради, ми почали облаштування мереж. На сьогодні у цьому районі проведено 4 МВт електроенергії, і зараз йдеться про додаткову потужність.

Зараз у центрі цієї зони маємо концентрацію тих комунікаційних мереж, які підводимо. Ця робота фактично вже є на завершенні, велику частину земельних ділянок ми продали – це близько 43 га, і у бюджет міста від цього поступило 250 млн грн.

Нагадаю, що промислова зона Сигнівка, площею 90 га, – це бічна вулиця від вул. Городоцької. Тут є 12 ділянок, є зона для індустріального парку. Над баченням розвитку цієї зони працювали експерти, можемо говорити про можливість залучення ще 300 млн грн від продажу земельних ділянок. Вже залучені 4 промислові інвестори. За реалістичними, стриманими прогнозами промислова зона може вливати у міський бюджет приблизно 78 млн грн від ПДФО», - розповів Роман Старецький, керівник управління інвестицій.

Відповідно, за словами Романа Старецького, з огляду на важливість облаштування інфраструктури зони «Сигнівка», було підготовлено рішення виконавчого комітету «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ЛКП «Львівсвітло» КЛ 10 кВ та РП 10 кВ для електропостачання індустріального парку «Сигнівка» на вул. Північній у м. Львові», для збільшення потужностей електропостачання «Сигнівки».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: