У Львові невідомий з ножем заліз у квартиру дівчини (відео)

ніж
фото ілюстративне

Львівські поліцейські затримали чоловіка, який ножем погрожував своїм знайомим, а потім при втечі переліз через балкон у сусідню квартиру. Її мешканка врятувалася тим, що швидко зачинилася у кімнаті і викликала поліцію.

Про це повідомляє Патрульна поліція.

Інцидент трапився в обідню пору 29 липня в будинку на вулиці Симоненка. 24-річна львів'янка працювала у кімнаті, як раптом побачила, що туди через вікно вдерся невідомий чоловік з ножем.

«Виявилося, що цього чоловіка впустили до своєї квартири сусіди заявниці, бо він раніше робив їм ремонт. Коли вони побачили неадекватну поведінку та ніж у руках, сказали йому покинути помешкання. Чоловік вибіг на їхній балкон і звідти переліз до сусідньої квартири», – розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова.

Перелякана жінка зачинилася в кімнаті і викликала поліцію. Невідомий в цей час намагався зайти до неї, стукаючи по дверях.

Інспектори мотопатруля, які прибули на виклик, затримали неадекватного чоловіка. Ним виявився раніше судимий 30-річний львів'янин. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка далі буде з'ясовувати обставини і мотиви такої поведінки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: