У Львові можна помолитися біля мощей св. Шарбеля. Розклад Богослужінь

SHarbel22-2000x1200

У храмі Божої Матері Неустанної Помочі РКЦ, що знаходиться на вулиці Гетьмана Мазепи 46, перебувають мощі Святого Шарбеля Маклуфа.

Святого і справді можна називати чудотворцем, оскільки після його смерті сталося понад двадцять тисяч зцілень, повідомляє Духовна велич Львова.

Про життя і дива святого отця Шарбеля написано безліч книг, переказано багато історій.

6 травня 2019-го року відбулася інтронізація часточки мощей святого Шарбеля до храму Матері Божої Неустанної Помочі РКЦ на Збоїщах, яку очолив Архієпископ і Митрополит Львівський РКЦ Високопреосвященний Владика Мечислав Мокшицький. З того часу, усі охочі мають чудову нагоду завітати до храму та звершити свої прохання до Бога через заступництво святого.

Богослужіння за всякі прохання відбуваються кожного понеділка о 19:00. Настоятель храму о. Миколай Ліпітак розповів, що у своїх молитвах вірні благають святого Шарбеля про вирішення складних життєвих проблем, чи вихід із безвихідних ситуацій.

Багато чудотворних зцілень ставалося навіть при смертельних захворюваннях.

Також є безліч ситуацій коли святий навертає людей до Бога: “Часто батьки у молитвах просять святого про навернення їхніх дітей до Бога та вірність Христовій Церкві”, – ділиться о. Миколай.

У храмі обладнали невелику каплицю з мозаїкою із зображенням Чудотворця: “Навіть коли саркофаг із мощами заберуть до іншого храму, у нас буде свій куточок в пам’ять про святого Шарбеля, тому щиро запрошуємо усіх бажаючих, вірян прийти для того, аби звершити молитву до святого Шарбеля, і Він усіх неодмінно почує”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: