Загиблий під час буревію у Стрийському парку – курсант Академії сухопутних військ

142a182c64e26f40412ee0c38dc12f754972a91e
Фото з відкритих джерел.

Учора, 1 серпня, під час буревію, що пронісся Львовом, загинув курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Про це повідомили у навчальному закладі.

«З сумом повідомляємо, що вчора ввечері, 1 серпня, під час буревію, що вирував у місті Львові, внаслідок падіння дерева зазнав травм несумісних із життям військовослужбовець служби за контрактом курсант Андрій Свояк, який навчався на другому курсі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Попередньо відомо, що на час буревію військовослужбовець, який проживав за межами розташування Національної академії, перебував на відпочинку в одному з міських парків зі своєю дівчиною. В результаті сильних поривів вітру одне з дерев впало на лавку, де на той момент перебували Андрій із дівчиною. Обоє від отриманих травм загинули», – йдеться у повідомленні.

Всі обставини та причини трагедії з’ясовують правоохоронні органи.

«Висловлюю щирі співчуття матері загиблого Наталії Миколаївні, батькові Русланові Івановичу, сестрі Аліні, всім його рідним, близьким й товаришам по службі, а також рідним й близьким загиблої дівчини.

Це непоправна втрата для всього колективу Національної академії сухопутних військ», – написав на своїй сторінці у Фейсбуку начальник академії Павло Ткачук.

Нагадаємо, під час буревію через падіння дерева у Стрийському парку загинули дві людини: 20-річний хлопець та 18-річна дівчина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: