Погода на Львівщині 3 серпня

дощ

Вдень 3 серпня синоптики прогнозують на всій території Львівщини грози та град. Вранці видимість погіршуватиме туман.

Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

У вівторок, 3 серпня, у Львові та області буде хмарна погода з проясненнями. Місцями пройдуть короткочасні дощі, грози, вдень в окремих районах град. Вночі та вранці подекуди туман. Видимість під час туману та опадів буде поганою. Температура вночі 9 – 14°, вдень 20 – 25°  тепла.

У Львові вранці буде ясна погода, а вже у другій половині дня небо затягнеться хмарами. Вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, гроза та град діаметром 6-19 мм. Ближче до вечора знову проясниться. Температура вночі 11 – 13°, вдень 22 – 24° тепла.

На заході Львівщини, зокрема у Самборі, від ранку і впродовж дня буде похмуро. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він має припинитися. Температура повітря 18 – 23° тепла.

На сході – у Золочеві та околицях – впродовж дня буде похмуро. Дощ розпочнеться зранку та припиниться ближче до вечора. Подекуди можлива гроза та град. Водночас тут також прогнозують високу пожежну небезпеку – найгарячіше буде з 15:00 до 18:00 – 28 – 29°.

На півдні, у Стрию, перша половина дня буде ясною, а після обіду з'являться хмари. Ймовірність опадів невисока. Температура комфортна – 18 – 24° вище нуля.

На півночі області, у Червонограді та околицях, погода порадує безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою аж до вечора. Можливі грози та град. Повітря прогріється до 18 – 24°.

У гірських районах Львівщини, зокрема у Славську та Турці, буде трошки прохолодніше – 16 – 20° тепла. Впродовж дня буде хмарно. Вранці йтиме сильний дощ, вдень він послабшає і до вечора закінчиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: