Поліцейські за місяць виявили більше сотні нетверезих водіїв двоколісного транспорту на Львівщині

229483912_6423189911054693_8189110526288487404_n
Фото: ГУ НП у Львівській області

У липні нинішнього року на Львівщині тривала операція «Двоколісний транспорт». За підсумками було виявлено майже пів тисячі порушень керманичами.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції області.

«Від 1 до 31 липня поліцейські проводили з водіями двоколісних транспортних засобів – мотоциклів, моторолерів, скутерів, велосипедів та самокатів - профілактичну роботу, а також виявляли порушників. Так, протягом відпрацювання співробітники груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів поліції Львівщини виявили чотири двоколісні транспортні засоби, що перебували у розшуку», - йдеться в повідомленні.

Крім того, за час проведення операції правоохоронці виявили 134 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп’яніння – стосовно них складено адмінпротоколи.

Також у відомстві кажуть, що «спіймали» водіїв, які не мали права кермувати без відповідних документів: складено 262 адмінпротоколи, 38 - на водіїв, які керували без посвідчення водія чи реєстраційного документу, та 9 – на водіїв, які керували, будучи позбавленим такого права.

Крім того, поліцейські притягнули до відповідальності 84 водіїв - за керування транспортним засобом без мотошолому та 59 водіїв – за керування транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в Україні в установленому порядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: