Суд відмовив у поновленні на посаді проросійській директорці львівського ліцею

f7ddedec-baad-48b5-9cac-87ec27338df4
Фото: Сергій Вільний

Сихівський районний суд міста Львова повністю відмовив колишній директорці 45 ліцею, що на вулиці Науковій, 25,  Наталії Мельник у задоволенні позовних вимог та поновленні на посаді директора.

Сихівський районний суд міста Львова повністю відмовив колишній директорці 45 ліцею, що на вулиці Науковій, 25, Наталії Мельник у задоволенні позовних вимог та поновленні на посаді директора.

Про це повідомили на сторінці ГО «Суспільство майбутнього» 29 липня.

Там вказують, що Наталія Мельник, обіймаючи посаду директорки навчального закладу, вже після початку війни залучала до співпраці з навчальним закладом та впливу на дітей представників консульства РФ та московського патріархату.

У березні торік в мерії Львова зазначили, що їй оголосили догану через ситуацію, що виникла із висвітленням на сайті інформації щодо набору дітей у перший клас з українською та російською мовами навчання.

Керівниці ліцею скерували доручення надати пояснення, опісля чого було застосовано покарання.

На сайті ліцею № 45 були розміщені нечинні нормативні акти, які стосувалися зарахування дітей до першого класу, висвітлено територію обслуговування, яка не відповідає рішенню виконавчого комітету, а також розміщено оголошення про набір дітей на навчання українською та російською мовами.

Влітку торік було оголошено конкурс на посаду нового директора.

Сьогодні громадський діяч Святослав Літинський розповів, що обрано нового очільника навчального закладу.

Зі сторінки ліцею стало відомо, що новою директоркою стала Карпій Оксана Дмитрівна, яка була вчителькою англійської мови ліцею № 93 ЛМР: 2019 року вона отримала нагороду від міста за програмою «Успішний педагог».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: