Кабмін призначив нову заступницю міністра оборони

Юрист-кримінолог-Анна-Маляр-672x372
Анна Маляр – юрист-кримінолог

Посаду заступниці міністра оборони України обійняла юристка-кримінологиня та телевізійна експертка Ганна Маляр.

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко у Telegram.

Сама ж Маляр зазначила, що відтепер очолюватиме напрям стратегічних комунікацій та інформаційної політики Міноборони.

«Професійно темою стратегічних комунікацій у секторі безпеки і оборони я займаюсь з тих пір, як почалась війна. Вже тоді стало очевидно, що Російська Федерація веде її як військовими, так і невійськовими методами. Тож, потрібно було швидко організовувати захист України в інформаційному просторі та опановувати навички ведення гібридної (асиметричної) війни», — сказано у її дописі у Facebook.

І додала, що разом з Академією Служби безпеки України розробляла практичний курс стратегічних комунікацій для працівників сектору безпеки і оборони. Вона уточнила, що займалася напрямом — «Інформаційні операції як елемент злочинів, що посягають на національну безпеку та мир. Виявлення та знешкодження інформаційних технологій впливу, які загрожують національній безпеці».

Ганна Маляр, як повідомляє «Детектор медіа», юристка-кримінологиня, яку часто запрошують як експертку на різні телепрограми. 31 серпня 2017 році вона стала співведучою програми «Кримінал на Прямому», однак залишила телеканал у жовтні того ж року. Торік Маляр була кандидаткою в депутати Київської міськради від партії «Слуга народу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: