Погода на Львівщині 4 серпня

Хмарно
Фото з відкритих джерел.

Відтак на території Львівської області буде мінлива хмарність. Місцями випадуть короткочасні дощі, можливі грози, вдень град. Уночі та вранці ймовірний слабкий туман.

Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

Вітер південно-східний, 5- 10 м/с, вдень поривчастий. Температура повітря вночі становитиме від 10-15 тепла, а вдень підніметься до 22-27 градусів тепла.

На заході Львівщини, зокрема в Самборі, буде хмарно, але доволі тепло. Температура повітря вранці становитиме від 14 до 18 тепла, а вдень підніметься до +24. Увечері стане дещо холодніше, до 17-19 тепла. У другій половині дня можливий дощ з поривчастим вітром.

На сході області, зокрема в Золочеві, впродовж дня буде похмуро. Температура повітря впродовж дня становитиме від 18 до 22 градусів. Удень можливі зливи та грози з градом. Увечері – дощ. Короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с.

На півдні Львівщини, у Стрию, протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі та вранці опадів не очікується. Удень пройде дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря становитиме від 15 градусів тепла вранці до +24  удень, а ввечері знизиться до 18.

На півночі області, у Червонограді, 4 серпня мінлива хмарність. Удень можливі грози з градом, у другій половині дня – дощ. Температура повітря становитиме від 14 градусів уранці до +22 удень і до 17-18 увечері.

У гірських районах Львівщини, зокрема у Славську та Турці, 4 серпня також буде похмура погода. Температура повітря коливатиметься від 11-13 вночі до 20-21 вдень, а ввечері знизиться  до 15 тепла. Удень можливий дощ, проте до вечора він закінчиться.

У Львові 4 серпня протягом усього дня буде похмуро. Вранці температура повітря становитиме 14-18 градусів, удень повітря прогріється до +22, а надвечір температура знизиться на кілька градусів, до +19. У другій половині дня очікується дощ, який ітиме до самого вечора, можлива гроза. Вночі та вранці – слабкий туман. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с, вдень поривчастий. Температура повітря вдень становитиме 24-26 градусів тепла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: