Держаудитслужба вимагає, аби двірники повернули премії, які отримали у ковідний рік

8a34227245a112c62a30dcdb05057375
Фото ілюстративне/з відкритих джерел.

Середня зарплата двірника у Львові 5-7 тис грн, торік, коли усі комунальники мали особливо велике навантаження, у зв'язку з пандемією, місто виплатило двірникам додаткові премії.

Про це повідомляє ЛМР.

Фахівці Держаудитслужби назвали це порушенням. Серед інших абсурдних зауважень аудиторів – це прибирання міста взимку та посипання вулиць піскосумішшю. Всі ці зауваження Сихівська та Галицька районні адміністрації оскаржують в судах.

Зауваження аудиторів ставлять під загрозу життєдіяльність міста та роботу критичної інфраструктури Львова.

«Наші районні адміністрації через абсолютно безпідставні зауваження аудиторів, замість поточної роботи і забезпечення якісних послуг мешканцям, займаються оскарженнями у судах. Виявляється, фахівці Держаудитслужби мають зауваження до того, що районні адміністрації посипали взимку вулиці піскосумішшю, а двірникам, які у рік пандемії працювали з подвійним навантаженням, виплатили додаткові премії. Аудитори вимагають, аби двірники повернули ці премії. Переконаний, всі ці зауваження наші юристи розіб`ють в суді. Для міста забезпечення безпеки та порядку – пріоритетне завдання», - прокоментував Олександр Одинець, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: