Перевізники судитимуться з ЛОДА: вимагають кошти за перевезення пільговиків

IMG_9191
Фото з відкритих джерел.

За чотири місяці в області продали «нульових» міжміських квитків на 1,6 млн грн.

Про це повідомляє Еспресо.Захід.

«1,6 млн грн – це сума, яка підтверджена квитками, проданими на автостанціях. Але ж не всі їдуть з автостанції до автостанції. У селах квитків не продають. Але навіть із тієї суми, яка підтверджена квитками, ЛОДА не відшкодувала перевізникам жодної гривні від початку року, – каже Іван Велійка, голова Асоціації перевізників Львівщини. – За перевезення пільговиків частково відшкодували кошти лише деякі органи самоврядування – Сокальська ОТГ, Червоноградська, Самбірська. Але на міжміських маршрутах замовником є Львівська обласна адміністрація, тому саме вона має відшкодовувати з обласного бюджету. Адже міжміські маршрути проходять через різні ОТГ і навіть різні райони. До речі, в обласному бюджеті було передбачено 1,5 млн на відшкодування. Однак досі жодної копійки перевізникам не виплатили».

За словами Івана Велійки, асоціація скерувала листи до ЛОДА з вимогою відшкодувати кошти, однак отримали відповіді «ні про що». Тож тепер перевізники збираються подавати судові позови до ЛОДА.

«Саме те, що ми маємо підтверджені квитками факти перевезення пільговиків, дає можливість подавати позови до суду та вимагати відшкодування», – каже Іван Велійка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: