Школу у Братковичах обіцяють звести ще цього року за 50 мільйонів гривень

227436567_219465536771002_3736629375847591068_n_1628160653_1620x1080_1_0
Фото: ЛОДА

У селі Братковичі, що у Львівському районі, ще нинішнього року обіцяють завершити будівництво школи, в якій одночасно можуть навчатися 180 учнів.

Як повідомили в пресслужбі облдержадміністрації, об'єкт будують ще з 2016 року: заклад зводять за кошти бюджету розвитку, державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні з місцевого бюджету. 2021 року необхідно 49,2 млн  грн, з них кошти ДФРР – 39 млн грн.

На сьогодні тривають роботи з монтажу електропроводки, мурування внутрішніх перегородок, будівництво котельні, сантехнічні роботи підвального приміщення, влаштування пожежної сигналізації, фасадні роботи, внутрішні оздоблювальні роботи, роботи з благоустрою та встановлення опалення.

До завершення об’єкту необхідно: провести зовнішнє та внутрішнє оздоблення приміщень, влаштування зовнішніх мереж та споруд водопостачання, теплопостачання та газопостачання, монтаж електропроводки, електроосвітлення, вентиляції, опалення, теплопостачаня, комп’ютерної мережі, пожежної сигналізації, блискавозахисту. А також придбати необхідне обладнання, завершити благоустрій території.

У ЛОДА також додають, що, крім школи у Братковичах, передбачено реалізацію таких загальноосвітніх об’єктів:

  • Реконструкція з добудовою Червоноградської загальноосвітньої школи I-III ступенів №6 Червоноградської міської ради Львівської області на вул.Шахтарській, 8 та 8 «а» в смт. Гірник;
  •  Добудова Новокропивницького НВК І-ІІІ ст. та спортивного залу із застосуванням енергозберігаючих технологій в селі Новий Кропивник Дрогобицького району;
  •  Реконструкція з надбудовою Прилбичівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Митрополита А.Шептицького по вул.А.Шептицького, 67 в с. Прилбичі Яворівського району Львівської області;
  • Школа в смт.Гніздичів Жидачівського району Львівської області. Будівництво.

Загалом ж в межах Великого будівництва цьогоріч планують реалізувати 16 об’єктів, серед них – школи, садочки, об’єкти спорту, ЦНАП. На це передбачено 294,3 млн грн бюджетних коштів з різних джерел. Це і ДФРР, субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток, обласного та місцевих бюджетів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: