Козячу ферму Двох Катерин нагородили премією

_1628259448_613x322_3_0_nw
Фото: ЛОДА

Третій рік поспіль в UNIT.City проходить церемонія нагородження премії «Створено жінками».

Цього року спеціальний приз отримала козяча ферма Двох Катерин, яка завше з радістю приймає туристів, повідомляють в управлінні туризму та курортів облдержадміністрації.

За версією ProCheese Awards 2021, до 12 найкращих сирів України потрапив сир «Лютий» від козячої ферми Двох Катерин. Він виготовлений за давнім рецептом карпатських бабусь і вдосконаленою технологією Катерини Ільків. Тепер власниць козячої ферми запрошують представляти продукцію на конкурсі ProCheese Awords 2021 в Іспанії у листопаді. Дві Катерини бідкаються, де взяти грошей на мандрівку.

«У 2020 році туристів було вдвічі більше, близько 20 тисяч, - розповідає одна із господинь фермерського господарства Катерина Лісова. – Кордони відкрились і люди роз’їхалися. Та ми не впадаємо у відчай, облаштовуємо сирну залу, працюємо над розширенням асортименту в крамниці. Пропонуємо чаї, сири, ковбасні вироби. Новинка – снеки з козячого та баранячого м’яса. А ще органічні цукерки, пастили мармелад без цукру та олії прямого віджиму».

На господарстві у Тухлі більше ста кіз, 10 овечок та лоша. Відвідувачі мають змогу подоглядати за ними. Всі тварини дуже контактні. Плюс це відпочинок на свіжому повітрі, що нині користується неабиякою популярністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: