Найбільший на Львівщині флагшток встановили у Національній академії сухопутних військ

1-16
Фото: Арміяinform.

Він має висоту понад 50 метрів, а його вага майже 9 тонн.

Про це повідомляє Арміяinform.

Саме такими показниками можна вимірювати найбільший на Львівщині флагшток, який здійнявся на теренах Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Уже 23 серпня цього року, у День Державного Прапору України, на найвищому у Львівській області флагштоку замайорить наш рідний синьо-жовтий стяг розміром 8 на 12 метрів, а сам комплекс відтепер стане черговою візитівкою та важливим осередком суспільно-культурного життя міста й області.

Як зазначив у своїй сторінці у Фейсбук начальник Академії генерал-лейтенант Павло Ткачук: «З ініціативи Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Володимира Зеленського, за чіткого керівництва та злагодженості зусиль керівництва Львівської обласної державної адміністрації, насамперед її голови Максима Козицького та його першого заступника Андрія Годика, за участю багатьох небайдужих громадян сучасний монументальний комплекс набирає обрисів та зростає на очах».

23 серпня відбудеться офіційне відкриття споруди. Керівництво Національної академії запрошує львів’ян і гостей міста завітати на цю подію. Цього ж дня відбудеться День відкритих дверей у видовому навчальному закладі. Всі охочі зможуть на власні очі побачити зразки сучасного озброєння та військової техніки, поспілкуватись з українськими захисниками.

«Тож, запрошую львів’ян та гостей міста завітати на урочисте відкриття комплексу з флагштоком Державного Прапора України!» – пише і гостинно запрошує очільник вишу генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: