Новим власником ІА Дивись.info став Назарій Бербека

лого

Новим власником Інформаційної агенції Дивись.info став СЕО «Львівська інвестиційна компанія» Назарій Бербека.

Сьогодні була укладена угода між власниками ІА Дивись.info та Назарієм Бербекою.

Згідно з домовленістю сторін, редакційна політика видання та принципи роботи залишаться незмінними.

«За понад 5 років роботи ІА Дивись.info для нашої команди завжди було головним залишатися об’єктивними і чесними перед своїми читачами, уникати маніпуляцій і не піддаватися тиску. Ми вважали і вважаємо ці принципи основними, яких будемо дотримуватися і в майбутньому. Редакційна угода з новим власником закріплюватиметься меморандумом, текст якого оприлюднимо згодом», – команда ІА Дивись.info.

«Ми сьогодні підписали корпоративну угоду. Її ключовою умовою було невтручання у редакційну політику та перехід 90% власності корпоративних прав та активу підприємства Назарію Бербеці. Понад 5 років Дивись.info, працювало незалежно, і цей принцип зберігається надалі. Для медійної компанії – це новий щабель розвитку. Концепція розвитку, яку ми погодили - яскрава, глибока, орієнтована на підтримку ділового та економічного сектору регіону. Це вкрай важливо для Львівщини, і я рада, що у цій ніші працюватиме Дивись.info», – зазначила співвласниця та керівниця ІА Дивись.info Наталія Улинець.

«Оскільки я давно займаюсь бізнесом, для мене є очевидним інвестиція у видання, яке буде майданчиком для спілкування, аналітики, експертності креативного кластеру та бізнес середовища Львова. Особливість видання Дивись.info в тому, що це самобутнє, незалежне медіа, яке має великий потенціал до розвитку – так і залишиться надалі. Наші стосунки з редакційним колективом сайту будуть прозорими, ми розробляємо та підпишемо відповідний меморандум з редакцією про невтручання в інформаційну політику видання», - наголосив Назарій Бербека.

Відтак, команда «Дивись.info» продовжить працювати в тому ж форматі, що і раніше, та готується до нового сезону.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: