Польща закупить медичне обладнання для лікарні у Мостиськах

228729009_2723284861296328_8592185590175726023_n
Фото: Генеральне Консульство РП у Львові

Мирослава Пельц та президент Мостиського відділення "Товариства польської культури львівщини" Генріх Ільчишин підписали тристоронню угоду, яка ініціюватиме впровадження проекту розвитку під назвою "Придбання медичного обладнання для Мостиської міської лікарні".

Про це  йдеться у повідомленні Генерального консульства Польщі у Львові.

Метою проєкту є покращення якості медичної допомоги мешканцям Мостиськ шляхом оснащення міської лікарні найнеобхіднішим операційним обладнанням та обладнанням для перинатальної допомоги.

До кінця 2021 року лікарня придбає між іншим неонатальний пульсоксиметр, глюкометр, реанімаційний столик, маски для вентиляції легень, набір операційних інструментів та світильник для операційної.

Вартість проєкту - 28 000 євро (майже 900 000 гривень). Всі кошти надходять з бюджету Міністерства закордонних справ Республіки Польща, виділеного на програму "Польська допомога".

Генеральний консул підкреслила, що Польща зацікавлена співпрацею з Мостиськами та підтримкою розвитку місцевого самоврядування, оскільки їх пов’язують культурні та економічні зв’язки, а значну частину мешканців цієї громади складають поляки за походженням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: