Через аварію не курсують деякі львівські трамваї та тролейбуси

тролейбус8
ілюстративне фото, архів ІА Дивись.info

На високовольтній лінії в депо на вул. Городоцькій трапилась аварія. Її якнайшвидше старатимуться ліквідувати.

Однак, наразі не курсують більшість трамвайних маршрутів та тролейбусні маршрути №32 та 22, повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

«Виникла аварійна ситуація на «Львівелектротранс» - на третій тяговій підстанції депо на вул. Городоцькій вибило основний і резервний високовольтний кабель. Працівники підприємства вже шукають пошкодження. Відповідно, випуску трамваїв не буде, тільки частково тягачем перетягують до костелу, також трамвай №2 витягнуть на маршрут. Проблема на 2-х тролейбусних маршрутах - 32 і 22 не будуть курсувати, всі інші - на маршрутах», - розповіли у відомстві.

Оновлено. 09.17.

У «Львівелектротранс» кажуть, що постараються відновити роботу електротранспорту до обіду, оскільки працівники ЛКП займаються ліквідацюєю вручну.

Зі слів в.о директора відомства Володимира Коваліва, з ладу вийшли дві кабельні лінії: одна вчора, інша – сьогодні вночі о 4.25. Знеструмлено тягову підстанцію №3 і №7, які живлять трамвайне депо по вулиці Городоцькій та тролейбусні маршрути №22 і №32. Зараз працює електролабораторія, знайдемо пошкодження. Ремонтні бригади розкопують це місце, щоб якнайшвидше все відремонтувати.

«Маємо надію, що до обіду відновимо хоча б одну кабельну лінію», – розповів він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: