Новим головою правління «Укрзалізниці» став Камишин: що про нього відомо

d098fb8------------

Кабінет міністрів призначив новим в.о. глави правління української компанії «Укрзалізниця» Олександра Камишина.

Кабінет Міністрів призначив новим в.о. глави правління української компанії «Укрзалізниця» Олександра Камишина.

Про це повідомив у Telegram нардеп Олексій Гончаренко.

Таке рішення було ухвалено на засіданні уряду 11 серпня, яке транслювалося на YouTube-каналі Кабміну. Після позачергового засідання Наглядова рада компанії вирішила задовольнити заяву Юрика про звільнення його від тимчасового виконання обов'язків голови правління.

Камишина призначили новим тимчасовим виконувачем обов'язків голови правління на період до 31 грудня 2021 року, або до обрання нового постійного голови правління, в залежності від того, що відбудеться раніше. Він працював інвестиційним директором компанії СКМ.

Крім того, Камишин відомий в аграрних колах як видавець Latifundist Media, а також як співвласник кількох аграрних компаній, серед яких холдингова компанія «Гран Груп», «Північноукраїнська агропромислова компанія», Ріпкинське ХПП.

З квітня 2012 року по квітень 2019 року обіймав посаду менеджера з інвестицій SCM Ріната Ахметова. В цей же час був членом наглядової ради компанії Portinvest. З січня 2020 року - керуючий партнер Fortior Capital.

Відзначається, що при Мінінфраструктури створять Антикризовий штаб «Укрзалізниці». При цьому через кілька місяців Наглядова рада запропонує Кабінету Міністрів кандидатуру нового постійно діючого главу правління компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: