«Українська бронетехніка» стала дилером машин-амфібій в Еміратах

Featured-Image-Agema-Unmanned-Ground-Vehicle

Конструкторсько-виробниче підприємство «Українська бронетехніка» і збройова компанія з ОАЕ Milanion уклали дилерську угоду, згідно з якою українська сторона протягом трьох років має право продавати безпілотні наземні транспортні платформи AGEMA UGV 8×8.

Про це пише Укрінформ.

AGEMA 8х8 – це повністю модульний, швидкий та адаптивний безпілотний наземний комплекс з високими експлуатаційними характеристиками. Багатоцільова платформа машини-амфібії оснащена випробуваними системами світового класу і має індивідуально налаштований герметично закритий кузов, який можна адаптувати до корисного навантаження для виконання будь-якого завдання. Управління здійснюється дистанційно, можливе програмування на виконання автономних завдань.

«Milanion – відомий глобальний постачальник високотехнологічних рішень у сфері безпеки та оборони. В партнерстві ми бачимо додаткові можливості для розвитку бізнесу та розширення портфоліо. Це дозволяє пропонувати українській армії новітні рішення. До речі, на виставці «Зброя та безпека – 2021» AGEMA викликала неабиякий інтерес представників українських оборонних відомств», – заявив генеральний директор «Української бронетехніки» Владислав Бельбас.

AGEMA побудована для екстремальної прохідності: має високий крутний момент, трансмісію з високим тягловим зусиллям, незалежні підвіски, низький центр ваги та здатність заїжджати крутими схилами з кутом нахилу 40 градусів.

«Україна – важлива для нашої компанії. Ми раді співпраці з «Українською бронетехнікою», яка має сталу репутацію на ринку і, відповідно, можливості для створення і задоволення попиту на нашу техніку. До того ж, ми розуміємо, що лише локальний дилер здатен адекватно реагувати на ринкові зміни, гарантуючи ритмічне постачання кастомізованих оборонних рішень», – зазначив генеральний директор Milanion Давіндер Догра (Davinder Dogra).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: