23-річний керманич збив пішохода у Львові під час спроби втекти від патрульних

c0662896-6260-4603-9df5-5c0b5c1412cc

У Львові 23-річний юнак за кермом утікав від патрульних поліцейських, бо боявся штрафу, оскільки його водійське посвідчення було видане лише на два роки.

Під час спроби втекти він збив 21-річного хлопця на пішохідному переході.

Про це розповіли у пресслужбі патрульної поліції області.

Вчора близько 21-ї години, на вулиці Замарстинівській патрульні помітили як автомобіль BMW здійснив обгін потоку транспортних засобів зустрічною трамвайною колією. Поліцейські дали водієві вказівку зупинитися, однак він її проігнорував і почав втікати. Екіпаж розпочав переслідування, але далеко порушник не заїхав», - йдеться в повідомленні.

На перехресті з вулицею Заводською водій не впорався з керуванням і збив пішохода на нерегулюваному пішохідному переході, а потім за інерцією, вдарив ще три припаркованих автомобілі: дві Skoda Octavia та Ford Focus. Це і зупинило втікача.

Патрульні викликали для 21-річного потерпілого швидку допомогу. Попередньо, він серйозно не постраждав. Після надання допомоги в медичному закладі, його відпустили додому.

За кермом автомобіля BMW був 23-річний львів'янин. Свій вчинок він пояснив тим, що в нього посвідчення водія видане на два роки. Чоловік вже має два штрафи і керманич не хотів третього, аби не складати знову іспити.

У відомстві також додають, що перевірка на стан алкогольного та наркотичного сп'яніння показала, що водій тверезий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: