На Львівщині шукають директорів у двох регіональних ландшафтних парках

Природний заповідник «Розточчя» фото заповідника
Фото ілюстративне

На Львівщині оголосили конкурс про призначення на посаду директора регіонального ландшафтного парку «Равське Розточчя» та директора  регіонального ландшафтного парку «Надсянський».

Про це повідомили у департаменті екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

«Основними напрямками діяльності регіональних ландшафтних парків є збереження цінних природних та історико-культурних комплексів та об’єктів; створення умов для ефективного туризму, відпочинку та інших видів рекреаційної діяльності в природних умовах з додержанням режиму охорони заповідних природних комплексів і об’єктів; сприяння екологічній освітньо-виховній роботі», - йдеться в повідомленні.

Для участі в конкурсі претендент має розробити проєкт щодо стратегії розвитку парку на майбутні десять років та пропозиції щодо його управління. Окрім цього, низку документів (детальніше тут).

При цьому є певні вимоги до кандидата: громадянство України, вища екологічна, біологічна або географічна освіта, вільне володіння державною мовою;
знання законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища, природно-заповідного фонду, економіки та фінансів; вміння організувати основну діяльність установи із застосуванням методів обґрунтованого планування, нормативних матеріалів, фінансових і трудових витрат та успішного досвіду діяльності природоохоронних установ, в тому числі країн Європейського Союзу;
досвід залучення та/або реалізації грантових проєктів.

«Документи для участі у конкурсі приймаються до 3 вересня за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 98, к. 311, довідки за тел.: (032) 238-73-83», - кажуть у департаменті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: