На Львівщині відбулися дводенні поліцейські спецнавчання

Image7

У Львівській області відбулися спеціальні поліцейські навчання зі звільнення заручників, знешкодження вибухівки та затримання озброєних злочинців.

Про це повідомляє Нацполіція.

Зазначається, що мета навчань - перевірка готовності поліцейських працювати в екстремальних ситуаціях, а також вдосконалення професійної підготовки правоохоронців.

«Протягом 10-11 серпня правоохоронці відпрацьовували дії під час проведення спеціальних поліцейських операцій, зокрема, знешкоджували вибухові пристрої, розкривали розбійні напади та вбивства, звільняли заручників, затримували озброєних злочинців, надавали домедичну допомогу потерпілим тощо», - йдеться у повідомленні.

Участь у навчаннях взяли співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини, відокремлених підрозділів, а також управління патрульної поліції Львівської області, військовослужбовці Національної гвардії, рятувальники та медики.

Начальник ГУ Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський наголосив, що більшість учасників навчань загалом показали достатній рівень підготовки, вміння взаємодіяти та приймати відповідні рішення.

«Окремо хочу подякувати усім мешканцям Львова та області за те, що з розумінням ставились до певних несподіванок та незручностей», - додав Шляховський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: