Суд виніс вирок таксисту зі Львова, який користувався водійським посвідченням померлого батька 

суд
ілюстративне фото

У Львові відбувся судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо 47-річного  львів’янина за фактом підроблення водійського посвідчення та використання завідомо підробленого документа.

За даними прокуратури, водій, який підробляв таксистом, користувався водійськими правами свого покійного батька, якого не стало 12 років тому.

Встановлено, що обвинувачений за рішенням суду був позбавлений права керувати транспортними засобами за водіння у нетверезому стані. Однак підсудний неофіційно підробляв таксистом, тому, для того щоб не втрачати свій підробіток, він взяв водійське посвідчення свого покійного батька і прикріпив до нього власне фото.

У квітні поточно року підсудний порушив правила дорожнього руху та був зупинений працівниками патрульної поліції, які під час перевірки документів і виявили підробку.

«З огляду на те, що фігурант визнав свою вину, прокурорами з підозрюваним було укладено угоду про визнання винуватості. Суд затвердив угоду і призначив засудженому покарання у виді 1 року 3 місяців обмеження волі. На підставі ст.75 КК України звільнено від відбування покарання з випробуванням», - пояснили у прокуратурі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: