Де замовити піцу в Києві з безкоштовною доставкою (огляд закладів)

1626382736_11-kartinkin-com-p-nastoyashchaya-italyanskaya-pitstsa-yeda-k-15

Шалений ритм життя у великому місті не залишає можливості на приготування смачної їжі.

Повертаючись додому, хочеться чогось смачненького, ароматного та свіжого. Ідеальний варіант – замовити піцу, хрустка скоринка, та ароматна начинка, яку ви можете обрати самостійно.

Доставка піци в Києві – це monopizza, найкращий заклад, де завжди якісно, смачно та швидко. Після важкого робочого дня, хочеться трішки відпочити вдома, за переглядом улюбленого фільму чи читанням книги, а щоб не готувати вечерю, можна подбати заздалегідь, замовивши кур’єрську доставку піци з улюбленого закладу, так ви зекономите сили та час, адже для приготування повноцінної вечері потрібно сходити в магазин за продуктами, а потім ще декілька годин простояти біля плити.

Де замовити піцу в Києві з безкоштовною доставкою

Кур’єрська доставка їжі, поки піца їде – ви відпочиваєте, або займаєтесь своїми справами, не гаючи часу на очікування в черзі, простій у заторах чи у плити. Замовити піцу в Києві з безкоштовною доставкою можна в наступних закладах:

Monopizza

Досить відома мережа ресторанів, що підкорила серця багатьох, та западає в душу з першого відвідування. В закладі працюють піцейоло – професіонали своєї справи, які приготують італійський смаколик з будь-якою начинкою, будь-то класична «4 сири» чи більш оригінальна «з прошутто та грушею». Завдяки повністю автоматизованому процесу, приготування страви займає до 15 хвилин. В закладі досить демократичні ціни, швидка та безкоштовна кур’єрська доставка.

Спробувати кращий витвір італійської кухні з доставкою в будь-який куточок Києва можна саме в Monopizza.

MAFIA

Мережа популярних ресторанів, які дотримуються італійських традицій у приготуванні піци. Свіжі продукти, чистота на кухні та висока якість обслуговування приваблюють нових та постійних клієнтів. Саме тут можна весело відпочити великою компанією та насолодитися метровою піцою з різними начинками. Також в Маfia діє безкоштовна кур'єрська доставка при сумі замовлення від 200 грн.

Adriano pizza

Працюють професіонали своєї справи, і це відчувається в кожному шматочку улюбленої «маргарити». В піцерії Adriano працюють з професіоналами, тому поставки продуктів, приготування замовлень, та кур’єрська доставка – працює як єдиний, злагоджений механізм. Сервіс в піцерії на високому рівні, клієнтам пропонується безкоштовна доставка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: