У Львові пройде третій Марш нескорених

IMG_0208-630x420
Фото з архіву редакції, ілюстративне

На День Незалежності у Львові вже втретє відбудеться Марш Нескорених. Ініціатором і організатором Маршу, як і в попередні роки, є ветеран ЗСУ, старший лейтенант Артур Кирєєв.

Марш стартуватиме від Личаківського кладовища о 9:00-9:15.

О 8-й годині ранку на полі почесних поховань №67 біля входу розпочнуться офіційні урочисті заходи. Потім вони продовжаться на Меморіалі УГА (поле №76), де поховані українські військові, які загинули під час російсько-української війни.

Марш Нескорених пройде по вулицях Мечнікова-Личаківській до військового шпиталю, де організатори хочуть подякувати солдатам, які зараз проходять там лікування і вручити їм подарунки.

Від шпиталю колона вирушить на Меморіал пам'яті Героїв Небесної Сотні, де близько 11:00 розпочнеться вшанування і молебен. Будуть підписані прапори, які передадуть на фронт, відбудеться нагородження волонтерів.

«Цим Маршем ми хочемо вшанувати всіх полеглих Героїв, пройти Львовом під гасла Слава Україні! Героям Слава! Щоб нас почув весь Львів та хлопці, які зараз дають нам змогу святкувати День Незалежності України, знаходячись на передовій. Подякувати хлопцям, які зараз перебувають на лікуванні в госпіталі за захист, помолитись за здоров'я війська і трохи відпочити та набратися сил щоб далі працювати бо перемога за нами»! — каже Артур Кирєєв.

Організатори маршу звертаються із проханням до усіх львів’ян і гостей міста приєднуватись, а також розповсюджувати інформацію про Марш нескорених.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: