8 нових серіалів серпня: що дивитись в останній літній місяць

длор
Фото: Всвіті

Серпень вийде “багатим” на хорори й серіали про розслідування. Деякі з них ми чекали по 2 роки через пандемію. Але ті короткі згадки в інстаграмах продюсерів та знімальних груп обіцяють, що кожна історія буде неймовірною.

Одне питання: де взяти стільки поп-корну для перегляду всіх містичних серіалів?

1. Містер Корман (Mr. Corman), 6 серпня 2021

Джош Корман — викладач музики у школі. Він мріяв стати рок-музикантом, але доля склалася інакше. Тепер чоловік у свої 30 намагається знайти своє щастя, зрозуміти, що всередині, та встигнути подорослішати. Наречена пішла, до музиканта заселився старий друг. Як герой буде боротися з депресію та знаходити новий сенс життя — дивіться в серіалі. Неперевершений Джозеф Гордон-Левіт став не тільки виконавцем головної ролі, а й сценаристом, продюсером та режисером.

2. Невипадковість (Hit & Run), 6 серпня 2021

Азулай спокійно жив з дружиною та маленькою донечкою. Все змінилося, коли жінка померла в загадковій ДТП. Азулай не вірить у випадковість і з допомогою знайомого детектива розслідує вбивство дружини, тим часом виявляючи, як багато вона приховувала. Душевні переживання, біль від утрати та жага помсти змушують колишнього найманця йти на відчайдушні кроки.

3. Пси резервації (Reservation Dogs), 9 серпня 2021

Чотири підлітки живуть в резервації в Оклахомі. Друзі мають лиш одну мету — переїхати в Каліфорнію. Для цього вони здобувають кошти через хуліганство та крадіжки. Та й підлітковий вік впливає на рішення й поведінку у школі. За декілька місяців вони хочуть назбирати грошей, але їх план перервався через смерть друга. Чому його вбили та чи можуть друзі почуватися в безпеці?

4. Острів фантазій (Fantasy Island), 10 серпня 2021

Відпочивальники приїздять на красивий острів серед океану. Їх попереджають, що тут можливо все, можуть здійснитися будь-які мрії. Але хто ж міг знати, що це в прямому значенні слова. Герої серіалу отримають здійснення усіх заповітних бажань і зрозуміють, що насправді ці бажання небезпечні чи непотрібні.

5. Дев’ять зовсім незнайомих людей (Nine Perfect Strangers), 18 серпня

Ніколь Кідман стала героїнею серіалу за книгою Ліани Моріарті. Ще один серіал про незвичайний готель та дивну господарку. В пансіонат в Австралії прилітають дев’ятеро незнайомців, яким пообіцяли зцілення тіла та душі. Пенсіонер, адвокат, розведена домогосподарка, письменниця, подружні пари — зовсім різним людям доведеться терпіти жорстокі й дивні методи власниці спа-готелю Маші. Мрія про ретрит і втечу від проблем може стати нічним жахом для постояльців.

6. Чепелуейт (Chapelwaite), 22 серпня 2021

Екранізація книги “Жереб Салема” Стівена Кінга. Капітан Чарльз Бун намагається самотужки впоратися з вихованням дітей після смерті дружини. Забравши Онор, Лоа та Тейн, чоловік відправився до величезного родового будинку в надії розвіятися після смерті коханої. Все б нічого, якби в невеликому містечку штату Мен не відбувалися містичні події. Полювання на вампірів, вбивства й привиди будинку приносять тільки нещастя.

7. Американська історія жахів (American Horror Story: Double Feature), 10 сезон, 25 серпня 2021

Десятий сезон отримав назву “подвійний сеанс”, бо події будуть відбуватися окремо на суші та на морі. Зомбі й вампіри вперше опинилися на морському узбережжі. Цей серіал жанру хорор вже 10 років збирає фанатів. Незвичайний 10-ий сезон довелося чекати довше через пандемію, але будемо сподіватися на круте продовження історії. На знімальному майданчику показали Маколея Калкіна та Леслі Гроссман, повернуться актриси Сара Полсон і Лілі Рейб.

8. Вбивства в одній будівлі (Only Murders in the Building), 31 серпня 2021

Селена Гомес, Стів Мартін та Мартін Шорт — сусіди в багатоквартирному будинку. Усі вони цікавляться розслідуваннями. І тепер об’єдналися, щоб розкрити таємниче вбивство. Вони шукають докази, записують подкаст, і чомусь все більше заплутуються. Серіал — комедійний, тож його весело буде дивитися всією сім’єю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: