Мера Кривого Рогу знайшли мертвим із вогнепальним пораненням у власному будинку

ьророор
Фото: Нацполіція

Мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим мертвим у власному будинку у селі Вільне на Дніпропетровщині 15 серпня. Політик був очільником міста з 2020 року.

Попередньо відомо, що біля Павлова була рушниця. Вбитим політика знайшли на веранді будинку з вогнепальним пораненням голови, повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Губернатор Дніпропетровської області Валентин Різниченко повідомив, що наразі невідомо, чи це вбивство, чи самогубство, але речниця поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська зазначила, що вже відкрили кримінальне провадження за статтею 115 ККУ (умисне вбивство).

Поліція отримала повідомлення щодо Павлова близько 16:00. Тіло знайшов знайомий загиблого.

На місці події перебувають керівник ГУНП в Дніпропетровській області Анатолій Щадило, начальник Криворізького районного управління поліції, слідчо-оперативні групи та криміналістична лабораторія. Також виїхала слідчо-оперативна група центрального апарату Національної поліції.

На місці працюють правоохоронці, триває обстеження домоволодіння, встановлюються свідки події. Поліція з’ясовує всі обставини.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Президент Володимир Зеленський написав на своїй сторінці у Facebook, що контролюватиме хід справи про смерть мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Він повідомив, що вже у понеділок заслухає доповідь керівників правоохоронних органів щодо перших результатів розслідування обставин смерті мера.

Зеленський підтвердив, що Костянтина Павлова знайшли мертвим із вогнепальним пораненням на веранді власного будинку.

"Кримінальне провадження відкрито невідкладно. На місці перебувають керівник поліції Дніпропетровської області, слідчо-оперативні групи та всі необхідні фахівці.

Конкретну та перевірену інформацію матимемо після проведення експертиз та перших кроків слідства. Триматиму цю справу під особистим контролем і наполягаю на регулярних звітах правоохоронців перед громадою Кривого Рогу. Щирі співчуття рідним і близьким Костянтина Павлова", - заявив Зеленський.

16 серпня президент заслухає доповідь керівників правоохоронних органів. Вони повідомлять про перші результати розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: