У військовому містечку Солонківської громади відкрився новий медичний заклад

_1629038290_613x321_3_0_nw
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 15 серпня, у військовому містечку в Липниках Солонківської громади відкрився кабінет сімейного лікаря.

«Можна з впевненістю сказати, що цей кабінет є особливим, в першу чергу для Солонківської громади. Сподіваюсь, що під головуванням Василя Проціва, лікаря-ветерана війни на Сході нашої держави, заклад матиме окрім лікувальної, ще й соціальну місію. Варто згадати також капітана Тараса Кончевича. Це один із двох медиків, які з Солонківської громади пішли на фронт добровольцями. На жаль, у 2015 році він загинув під час виконання службового обов’язку. Проте якби він зараз був з нами, то б також зрадів, що спільно нам вдалось завершити справу та відкрити кабінет сімейного лікаря», - наголосив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Новий медичний заклад має невелику площу. Та попри це, там можна буде отримати фахові консультації від сімейних лікарів, здати аналізи та пройти особливі медпроцедури. Окрім Василя Проціва,у закладі працюватимуть ще дві сімейні лікарки.

«Напередодні 30 річниці Незалежності України хочу побажати усім миру, добробуту, а найголовніше – здоров’я. Нехай громади Львівщини процвітають, розвиваються та досягають високих показників у всіх сферах», - додав заступник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: