Авіакатастрофа в Росії: загорівся і впав найновіший військовий літак Іл-112в (фото, відео)

800x01629196777

У Росії, де лише півтора місяця тому впав літак Ан-26, сталася нова авіакатастрофа — з найновішим військово-транспортним літаком Іл-112в.

Про це повідомляє УНІАН.

Аварія трапилася в районі аеродрому Кубинка в Московській області. Допускається, що, виконуючи тренувальний політ, літак заходив на посадку і впав у лісосмузі.

За даними російських ЗМІ, перед катастрофою екіпаж встиг доповісти про займання на борту. Як видно на знятих кадрах, перед падінням у Іл-112В прямо в повітрі загорівся правий двигун.

За штурвалом повітряного судна знаходився льотчик-випробувач, герой Росії Микола Куімов. Загалом на борту були три особи. За попередніми даними, ніхто з них не вижив.

Серед причин того, що сталося, розглядаються технічна несправність і помилка пілотування. Однак офіційно причину назвуть за результатами розслідування спецкомісії.

Іл-112В - російський легкий транспортний літак нового покоління вироблений на Воронезькому авіаційному заводі. Призначений для заміни літаків Ан-24 і Ан-26.

Нагадаємо, що минулого тижня на території заповідника на російській Камчатці в озеро впав вертоліт Мі-8, на борту якого перебували 16 осіб. Половина з них загинули.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: