Львівську волонтерку, яка опікується безпритульними тваринами, побив її сусід

IMG_5583
Ілюстративне фото, з архіву редакції

У Львові розслідують обставини побиття 60-річної жінки. Потерпіла стверджує, що сусід напав на неї та завдав кількох ударів руками по голові та шиї на вулиці Петра Панча, де вони мешкають.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

«Вчора, 16 серпня, з заявою про вчинене щодо неї правопорушення у поліцію звернулась 60-річна львів’янка. За словами заявниці, напередодні о 22.10 біля будинку на вулиці Петра Панча, де вона мешкає, на неї напав сусід та завдав їй кількох ударів руками по голові та шиї. Медики, до яких звернулась жінка, виявили у пацієнтки легкі тілесні ушкодження», - йдеться в повідомленні відомства.

Водночас ZAXID.net першими написали, що потерпіла — відома львівська волонтерка Галина Верескля. Про побиття жінки напередодні з'явились дописи у різних спільнотах щодо захисту тварин, поширені очільницею ГО «Еко-прогрес» Устиною Бойко.

Як пояснила виданню пані Устина, напад може бути пов'язаний із волонтерською діяльністю львів'янки, буцімто її сусідові не до вподоби те, що тварини, яких підгодовує жінка, постійно приходять під під'їзд їхнього будинку.

У поліції натомість кажуть, що відкрили кримінальне провадження, санкція статті передбачає покарання - штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Нині проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють усі обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: