Заступником директора ДБР на Львівщині став Анатолій Тарасюк

99138-1_large

ДБРівець Анатолій Тарасюк став заступником директора ДБР у Львівській області, донька якого називала українців «бидлом».

Про це повідомляє Діло.

Як відомо, Тарасюк – ексофіцер СБУ, а донедавна у ДБР розслідував «справи Майдану».

Адвокати родин героїв Небесної сотні вимагали повторного конкурсу на керівника управління ДБР у справах Майдану, вони вважали, що результати цього так званого конкурсу були визначені заздалегідь з метою отримати «ручного» наглядача, а не незалежного і ефективного керівника управління розслідувань у справах Майдану.

Також новопризначений заступник відомий своєю донькою Настею Константіновою, яка оскандалилась своїми висловами про українців та Крим. Тоді дівчині не сподобалась реакція частини громадян на виступ російського репера Басти у Києві.

«Не дають відпочити в закладі людині. Якесь наше бидло українське. Угаманітєсь! Він артист! Те, що він виступав в Криму, нічого не значить! Він вже не наш, змиріться з цим бл*ть. Про*бали!».

Дружиною Анатолія Тарасюка є суддя Печерського суду Крістіна Константінова, яка у свій час дозволяла обшуки у Автомайдану.

Крім того, як зазначається у декларації за 2020 рік, Анатолій Тарасюк є власником 1000 м.кв землі у Криму, двох квартир у Києві на 87.18 м.кв та 103.4 м.кв. Також новий заступник є власником авто Volkswagen Touareg. У готівці Тарасюк задекларував 950 тисяч гривень, 57 тисяч доларів та ще 10 тисяч доларів – у сина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: