До двох нових львівських дитсадків, які запрацюють восени, відкривають реєстрацію

дитсадок
Фото з архіву редакції, ілюстративне

Від завтра, із п'ятниці, 20 серпня, у Львові стартує електронна реєстрація діток до двох нових дитсадків.

Як розповіли у мерії, ідеться про дошкільні заклади на вулиці Малоголосківській, а також Медової Печери.

З 20 серпня відкривається електронна реєстрація дітей у: ЗДО № 8 (вул. Малоголосківській, 34) та ЗДО № 102 (вул. Медової Печери,13)

«Упродовж місяця буде можливість перереєструвати дітей, які були зареєстровані у інші дитячі садки Львівської МТГ через офіційний веб-портал. Якщо дитина була зарахована до будь-якого іншого дошкільного закладу включно до 01.06.2021 року – батьки можуть звернутися із заявою у ЦНАП про переведення до одного із вищезазначених ЗДО. У разі виникнення питань щодо реєстрації дітей слід звертатись в службу підтримки за адресою [email protected] , де нададуть кваліфіковану допомогу», – повідомляють в міському управлінні освіти.

Нагадаємо, на вулиці Малоголосківській, 34 вже у вересні нинішнього почне функціонувати комунальний заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8. У цій дошкільній установі передбачено відкриття 18 груп із врахуванням віку вихованців, зокрема: 4 групи раннього віку – (2-3 роки); 14 дошкільних груп – (3-6(7) років). Загальна проєктна потужність дитсадка складатиме 350 осіб.

Також невдовзі запрацює дитячий садочок №102 на вулиці Медової Печери у Львові, поки що тривають ремонтні роботи. Тут передбачено відкриття семи груп, зокрема, двох груп раннього віку (2-3 роки), двох дошкільних груп для дітей 3-4 років і трьох дошкільних груп (4-5 років). Садочок буде розрахований на майже 170 дітей.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: