У Львові відзавтра закриють для проїзду перехрестя вулиць Пекарська - Тершаковців - Чехова

дорога-ремонт
Фото: ternograd.te.ua

Від завтрашнього дня, 20 серпня, перехрестя Пекарська – Тершаковців – Чехова закриють на кілька днів для проїзду автомобілів.

Причиною є з'єднання всіх комунікацій на даній ділянці дороги.

Про це повідомляє ЛМР.

«Досі перехрестя вул. Пекарська – вул. Тершаковців – вул. Чехова, для зручності мешканців, було відкрите для руху транспорту. Однак тепер необхідно з’єднати усі комунікації, тому з 23.00 год 20 серпня його перекриють для руху транспорту, щоб провести необхідні роботи. Передбачаємо, що роботи триватимуть 10 днів. Тому відкриття вулиці Пекарська слід очікувати 1 вересня. Однак підрядник буде старатися зробити все швидше», – розповів Олексій Хміль, прессекретар ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, проектом реконструкції Пекарської, який розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку», передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об’єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку. Також проектом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення та влаштування благоустрою території.

Вартість робіт – 109,4 млн грн.

Схема руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: