Не Гаррі Поттером єдиним: топ-9 фільмів з Денієлом Редкліфом

750x485

Денієл Редкліф міг би так і залишитись Гаррі Поттером на все життя, але після закінчення знаменитої франшизи актор довів, що може зіграти будь-кого.

ІА Дивись.info підготувала підбірку найкращих фільмів за участі Денієла Редкліфа.

«Жінка в чорному»

Британський фільм жахів режисера Джеймса Воткінса, що вийшов 2012 року.

Кадр з фільму.

На дворі - кінець дев'ятнадцятого століття, і хоча люди користуються автомобілями, залізницями, і телеграфом, вони, як і раніше, безсилі перед проявами надприродного. Молодий лондонський юрист Артур Кіппс змушений залишити свого трирічного сина і вирушити у відрядження до усамітненого північного селища, щоби скласти реєстр документів, які залишилися від померлої господині маєтку Іл Марш. Діставшись до місця і поспілкувавшись з негостинними місцевими жителями, він починає розуміти, що над селищем нависла тінь похмурої таємниці. Коли ж поруч зі старим кладовищем йому на очі потрапляє загадкова жінка, одягнена в чорне, ця малозначна пригода знаменує початок низки жахливих смертей в сім'ях мешканців села.

«Дружба і ніякого сексу?»

Ірландсько-канадська комедійна мелодрама режисера Майкла Довса, що вийшла 2013 року.

Кадр з фільму.

Чантрі і Воллес могли б ніколи не зустрітися, але якось доля звела їх на вечірці спільного друга. Ледве познайомившись, молодий чоловік і дівчина відразу ж зрозуміли, що їм є про що поговорити. Налаштовані на одну хвилю, вони виявилися по-справжньому спорідненими душами. І саме з таких дивних дружніх відносин в потенціалі може народитися прекрасна любов. Але не все так просто. У Чантрі вже є постійний хлопець, з яким вона не збирається розлучатися. А Воллес для неї - просто друг. Дуже хороший і близький друг. Але чи можливо, щоби просто дружба була кращою і довшою, ніж закоханість?

«Роги»

Американський фантастичний фільм жахів від режисера Олександра Ажа, прем’єра відбулася 2013 року.

Кадр з фільму.

Історія простого американського хлопця на ім’я Іг Перриш, який прокидається вранці з диким похміллям і виявляє, що у нього на голові виросли справжні роги. Разом з ними у героя з'являється ще одна диявольська якість: в присутності Перриша люди починають говорити те, що думають насправді, і всі брудні секрети виявляються на поверхні. Тепер Іг може дізнатися, хто насправді убив його дівчину, оскільки в цьому злочині звинувачують його самого, хоч і бездоказово.

«Ілюзія обману: Другий акт»

Американський гостросюжетний комедійний бойовик режисера Джона М. Чу, представлений у 2016 році. Стрічка є продовженням фільму «Ілюзія обману».

Кадр з фільму.

Четвірка ілюзіоністів через кілька років повертається до своїх виступів, публіка з нетерпінням чекає нових фокусів. У певний момент «Чотири вершники» розуміють, що за їх діяльністю уважно стежать не тільки глядачі, а й давні вороги. Більш того, стає очевидно, що ще трохи і вони стануть маріонетками в руках молодого генія, чиї нові технології, схоже, сильніші за «магію» «Вершників».

«Людина-швейцарський ніж»

Американський трагікомедійний фільм, знятий Деном Кваном і Деніелом Шайнертом. Світова прем'єра стрічки відбулась 22 січня 2016 року.

Кадр з фільму.

Потрапивши на безлюдний острів і впавши у відчай через абсолютну безвихідь та відсутність надії повернутися додому, Генк вирішує припинити свої страждання і накласти на себе. У той момент, коли горе-самогубець вже накинув собі на шию петлю, він раптово помічає людське тіло, викинуте хвилями на берег. Ледь не задушившись від подиву, Генк тут же кидається на допомогу, але, на жаль, виявляє лише мертвого потопельника. Вирішивши, що навіть з мовчазним трупом жити на безлюдному острові буде набагато веселіше, наш герой відтягує нового знайомого в свою скромну обитель. З цього моменту починається неймовірна дружба між людиною, яка втратила надію на порятунок, і кумедним потопельником, якому хлопець дає ім'я Менні. Раптово виявивши у нового друга можливість розмовляти, а також інші надприродні здібності, Генк з подивом розуміє, що Менні - його єдиний шанс повернутися додому, після чого наші герої відправляються в захоплюючу подорож назустріч новим божевільним пригодам.

«Абсолютна влада»

Американська кримінальна кінодрама режисера, продюсера і сценариста Деніела Регусіса, що вийшла 2016 року.

Кадр з фільму.

Нейт Фостер - молодий співробітник ФБР, який відповідально ставиться до своєї роботи. Він вірить у торжество правосуддя і готовий на будь-які дії, які здатні допомогти людям відновити справедливість. Багатообіцяючому і перспективному аналітику довірили небезпечне завдання - потрапити в групу білих нацистів, які готують теракти для початку расової війни. Агент під прикриттям повинен реалістично грати роль досвідченого злочинця, проте зберігати при цьому свої переконання і зв'язок із зовнішнім світом. Відтепер він член небезпечного світу, де складно залишитися незалученим в різні злочини. Відморозки мріють про відновлення Імперії - ідеальної держави майбутнього, пов'язаної з їх радикальними політичними і філософськими поглядами. Ця держава і новий громадський порядок повинні стати торжеством їх руйнівних поглядів і закономірним результатом дій групи. Молодому агенту необхідно зрозуміти людиноненависницьку ідеологію злочинців і, незважаючи на всі душевні протиріччя, переконати расистів у своїй щирості.

«Джунглі»

Австралійська пригодницька кінодрама режисера і продюсера Грега Макліна, що вийшла 2017 року. Стрічка створена на основі реальних подій.

Кадр з фільму.

Дія фільму, заснованого на реальних подіях, розгортається в 1981 році. Молодий ізраїльтянин Йоссі Гінсберг, відслуживши в армії, вирішує залишити навчання і відправляється мандрувати світом. Через деякий час, опинившись в Болівії, Гінсберг усвідомлює, що похмурі походи відомими туристичними стежках йому неабияк набридли і вже не приносять задоволення. Якийсь чоловік на ім'я Карл, який стверджує, що досконало знає місцеві тропічні ліси, вмовляє Йоссі вирушити в похід, щоб відшукати стародавнє індіанське поселення, де, за його словами, можна розжитися золотом. Зібравши невелику групу з чотирьох осіб, вони висуваються в далеку дорогу. Ось тільки «золотошукачі» абсолютно не розраховували на те, що в групі з часом почнуться розбіжності. Суперечки призводять до того, що група розділяється, а через деякий час безжальна стихія і зовсім залишає Гінсберга одного проти непрохідних джунглів Амазонії.

«Стволи Акімбо»

Комедійний бойовик 2019 року, сценарист та режисер якого Джейсон Лей Хоуден.

Кадр з фільму.

Молодик на ім'я Майлз переживає не найпростіші часи свого життя. Герой фільму «Стволи Акімбо» досі відчуває прихильність до своєї колишньої подружки і через це перебуває в депресії. А в цей час невідомі злочинці, які називають своє угруповання «Скізм», починають проводити смертельно небезпечні випробування в місті. Згідно з правилами побоїща, незнайомі люди повинні вийти на вулиці для того, щоби битися один з одним за звання кращого гравця. І за всім цим у прямому ефірі спостерігають мільйони людей. Коли до Майлза в будинок вриваються злочинці, то він не може їм протистояти. Невідомі зловмисники прикріплюють до його рук два пістолети і змушують стати учасником гри. Незважаючи на своє небажання бути частиною цієї затії, йому доводиться підкоритися.

«Втеча з Преторії»

Австралійсько-британський детективний трилер 2020 року режисера Френсіса Аннана.

Кадр з фільму.

Тім Дженкін, як і його товариш Стівен Лі, довгий час був затятим активістом. Друзі пропагували боротьбу з расизмом на території ПАР. У 1970-ті роки їх заарештовують і саджають у в'язницю під назвою «Роббен». Ця виправна установа знаходиться на віддаленому острові, що виключає можливість втечі. Центральна в'язниця Преторії є місцем у країні, що найбільше охороняєтьсяя. Тім не бажає сидіти в «Роббені» до кінця життя і вмовляє Стівена спланувати втечу. Для здійснення плану Дженкіну і Лі доводиться вступити в змову з багатьма ув'язненими. Ось тільки встановити приятельські стосунки з відчайдушними головорізами не так легко, як думали горе-активісти. Багато ув'язнених нікому не довіряють і вважають за краще проводити час на самоті. Чи зуміють герої фільму покинути нещасливий острів, здійснивши першу в історії, втечу з Преторії?

Бонус: «Чудотворці»

Американський комедійний телесеріал, заснований на романі Саймона Річа «What in God's Name».

Кадр з фільму.

Те, що відбувається в житті людей, зовсім не подобається Богу. Він на небесах спостерігає за тим, що відбувається, не розуміючи, чому ніхто не хоче використовувати отриманий шанс. Люди забули про найважливіше, через що незабаром вони можуть виявитися аж надто сильно покарані. Одного разу Бог все ж вирішує знищити планету. І як тільки він готовий до рішучих дій, відбудеться те, що назавжди змінить усі подальші події. Двоє янголів попросять Всюдисущого почекати зі знищенням Землі. Адже вони можуть зробити справжнє диво, зробити так, щоби двоє людей закохалися. Тепер саме вони повинні зупинити те, що спричинить за собою страшні події. Чи вийде у них впоратися із цим всім, або ж чекати успіху зовсім не варто?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: