Помер 86-річний професор «Львівської політехніки»

свічка

На 87-му році життя у Львові помер почесний професор Національного університету «Львівська політехніка», доктор технічних наук, професор кафедри теоретичної радіотехніки та радіовимірювання Недоступ Леонід Аврамович.

Про це повідомили на сторінці Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки.

Народився він у квітні 1935 року у Полтаві. Закінчив Львівський політехнічний інститут в 1957 році за спеціальністю «Радіотехніка». Після закінчення інституту до 1974 року працював інженером-регулювальником радіоелектронної апаратури, інженером-розробником, старшим, провідним інженером,начальником конструкторського бюро, начальником відділу надійності на підприємствах і науково-дослідних закладах Міністерств радіотехнічної і електронної промисловості СРСР.

Фото: Вікіпедія

1972 року захистив кандидатську дисертацію, наступні роки до 1984-го обіймав посаду старшого викладача, завідувача кафедрою «Конструювання та технологія виробництва радіоелектронної апаратури» Львівського політехнічного інституту.

В 1977 році отримав вчене звання доцента.

Леонід Недоступ — автор шести наукових монографій, трьох навчальних посібників, більше 250-ти наукових статей. Учасник багатьох наукових конференцій і симпозіумів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: